Tabara Viena

Tabara 5 nopti/6 zile

Varsta: 7+


Durata: 5 nopti/ 6 zile


Loc de desfasurare: Viena, Austria


Număr maxim de locuri pe serie: 50


Cod tabara: T009

Vă invităm într-o tabără internațională în care să descoperiți pe îndelete frumusețile Vienei. Timp de șase zile ne vom plimba, și vom descoperi locuri inedite și interactive din Viena și împrejurimi.

În decursul celor 6 zile pe care le vom petrece împreună vom avea activități interesante ce ne vor ajuta să descoperim pe îndelete frumusețile capitalelor Viena și Budapesta.

Vom vizita muzee captivante, prin intermediul cărora ne vom aprofunda cunoștintele istorice și culturale. Palatul Schonnbrun, Muzeul tehnologiei. Grădina zoologică din Viena este un alt obiectiv deosebit de interesant.

Ca distracția să fie cât mai variată, vom avea o zi de relaxare în cadrul unui parc de distractii Prater.

Pentru programul detaliat va rugam sa ne contactati!

  • Cazare 5 nopți la hotel 2-3*, mic dejun;
  • Transport și excursii cu autocarul;
  • Insotitor din partea agentiei;
  • Formalitatile de organizare a activitatilor si a dosarului de tabara.
  • Rezervarea se considera ferma prin plata unui avans de 30%. Avansul se achita in contul RO66BTRLRONCRT0340687301, Banca Transilvania, pe numele Plus Cool Tour. Plata se va efectua in baza unui contract de prestari servicii intre agentie si reprezentantul grupului organizator.

  • Taberele se pot achita in 3 rate egale, prima efectuandu-se la momentul inscrierii iar ultima pana la finalul anului scolar.

  • Plus Cool Tour isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program in functie de factorii externi (conditii meteo nefavorabile, aspecte ce tin de obiectivele turistice incluse in program sau de transport).

  • Structura atelierelor si activitatilor din tabara se poate modifica, fiind una flexibila in cazul in care doriti sa renuntati la tematica propusa a taberelelor (tematica de limba engleza/de dans/de arta teatrala etc). Chiar daca renuntati la o tematica propusa, va asiguram in continuare de un program zilnic plin, sustinut de catre animatorii prezenti in tabara.

  • Optional putem pune la dispozitie transport cu autocar clasificat, incluzand astfel si excursiile propuse in programul fiecarei tabere.

Copyright © Plus Cool Tour 2019