Tabara Bucovina

Tabara 5 nopti/6 zile

Varsta: 6+


Durata: 5 nopti/ 6 zile


Loc de desfasurare: Bucovina


Număr maxim de locuri pe serie: 35


Cod tabara: T010

Peisajele Bucovinei sunt de o frumusețe copleșitoare! Vă invităm să le descoperiți! Pe parcursul acestei tabere copiii se vor relaxa, se vor distra la superlativ, își vor da frâu liber creativității și vor descoperi frumosul plai al Bucovinei.

Ateliere art & craft lucru în ceramică, ateliere de colaje, de coronițe, semne de carte tradiționale, atelier de pictură pe sticlă alături de meșteri populari;

Jocuri interactive alături de animatorii prezenți în tabără, prin care copiii se vor relaxa și se vor distra pe măsura așteptărilor. Seara continuăm distracția cu dans, voie bună și o varietate de seri tematice!

  • Muzeul Oului Încondeiat, Muzeul figurilor de Ceară, Ruinele Palatului Domnesc. Vom merge într-o zi de relaxare în cadrul Parcului de aventură Ariniș, unde copiii se vor bucura de escaladă, tiroliană și multă voie-bună! În funcție de vreme vom face și o drumeție în împrejurimi.
  • Pensiune completa si cazare pensiune 3* in camere/apartamente de 2-4 locuri cu bai proprii;
  • Atelierele prezentate in oferta, jocuri si concursuri care vor asigura programul de distractie al copiilor pe tot parcursul taberei;
  • Asistenta din partea agentiei – animatori pe tot parcursul taberei;
  • Formalitatile de organizare a activitatilor si a dosarului de tabara.
  • Rezervarea se considera ferma prin plata unui avans de 30%. Avansul se achita in contul RO66BTRLRONCRT0340687301, Banca Transilvania, pe numele Plus Cool Tour. Plata se va efectua in baza unui contract de prestari servicii intre agentie si reprezentantul grupului organizator.

  • Taberele se pot achita in 3 rate egale, prima efectuandu-se la momentul inscrierii iar ultima pana la finalul anului scolar.

  • Plus Cool Tour isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program in functie de factorii externi (conditii meteo nefavorabile, aspecte ce tin de obiectivele turistice incluse in program sau de transport).

  • Structura atelierelor si activitatilor din tabara se poate modifica, fiind una flexibila in cazul in care doriti sa renuntati la tematica propusa a taberelelor (tematica de limba engleza/de dans/de arta teatrala etc). Chiar daca renuntati la o tematica propusa, va asiguram in continuare de un program zilnic plin, sustinut de catre animatorii prezenti in tabara.

  • Optional putem pune la dispozitie transport cu autocar clasificat, incluzand astfel si excursiile propuse in programul fiecarei tabere.

Copyright © Plus Cool Tour 2019