Fabrica de globulete

Vizita la fabrica de globulete, Manastirea Curtea de Arges, Planetariul Pitesti

Varsta: 5+

Locatie: Pitesti

Cod excursie: 003

  • Formalitatile de organizare a activitatilor si a dosarului de excursie;
  • Transport cu autocar dotat cu climatizare;
  • Insotitor de grup;
  • Acces la obiectivele turistice/atelierele mentionate in program;
  • *Cazare la circuitele de 2-3 zile.

Calatoriti in minunata lume a globulețelor lui Mos Craciun! Fabrica de globulete este binecunoscută în întreaga lume, prin felul in care meșterii sticlari pastreaza aceasta indeletnicire si modeleaza sticla suflata la cald în diverse forme, colorate, pictate și pregatite de personalizat. Cu fiecare vizită la fabrica lui Moş Crăciun se incurajeaza productia autohtona de produse realizate manual, iar copiii au ocazia de a achizitiona globulete unicat cu mesajele dorite!

Mănăstirea Curtea de Argeș este mai mult decat o legendă; este expresia sentimentelor celor mai sincere ale poporului român despre jertfa lui, pe care a pus-o și la baza acestei mănăstiri, după cum a pus-o și la baza tuturor marilor opere de construcție din țara noastră, în trecut și prezent.

Vizita la noul Planetariu din Pitești ne introduce in lumea planetelor, a stelelor și a celorlalte corpuri cerești pentru a înțelege evoluția planetelor și pentru a stimula dezvoltarea cunoștințelor legate de spațiu. Planetariul a beneficiat recent de renovare, iar filmuletele sunt nou-noute!

**rezervarile pentru aceasta excursie se fac cu aproximativ 2 luni inainte pentru a va asigura de disponibilitatea locurilor.

  • Rezervarea se considera ferma prin plata unui avans de 30%. Avansul se achita in contul RO66BTRLRONCRT0340687301, Banca Transilvania, pe numele Plus Cool Tour. Plata se va efectua in baza unui contract de prestari servicii intre agentie si reprezentantul grupului organizator.

  • Excursiile se vor achita integral cu minim 7 zile inaintea plecarii.

  • Plus Cool Tour isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program in functie de factorii externi (conditii meteo nefavorabile, aspecte ce tin de obiectivele turistice incluse in program sau de transport).