Despre noi Asociatia Plus Cool Tour

Va invitam sa descoperim impreuna locuri noi, sa exploram frumusetea calatoriei, sa lasam creativitatii frau liber si mai ales sa ne distram!

Asociatia Plus Edu Cultural este o organizatie romaneasca infiintata in anul 2015 printr-un cumul de experiente ale membrilor fondatori. Asociatia isi propune sa se implice activ in a raspunde nevoilor cu care se confrunta diferite categorii de persoane (copii si tineri din zone defavorizate, cu situatii sociale defavorizate, familii monoparentale, dar si copii si tineri cu performante la invatamant), sustinandu-le si oferindu- le resurse pentru dezvoltarea din punct de vedere fizic, psihic si social.

Asociatia si-a propus promovarea valorilor autentice prin oferirea de servicii culturale sociale, educative, turistice, recreative si de divertisment, cat si prin campanii de strangere de obiecte si alimente.

Crearea, propunerea, promovarea, desfasurarea si dezvoltarea programelor Asociatiei se face in cadrul programelor si ofertelor specifice mediului prescolar, scolar si universitar in gradinite, scoli, centre speciale, licee, universitati cat si in alte medii adecvate scopurilor Asociatiei.

In mod constant Asociatia accepta cereri de sponsorizare si sprijina persoanele identificate ca beneficiari si dezvolta parteneriate cu companiile, organizatiile instituţiile si persoanele interesate sa contribuie la dezvoltarea beneficiarilor identificati. Utilizand reteaua proprie de parteneri, putem pune la dispozitie o multitudine de optiuni in ceea ce priveste servicii si activitati extrascolare oferite beneficiarilor.

Prin Asociatia Plus Edu Cultural va invitam sa ne deveniti parteneri si sa contribuim la dezvoltarea copiilor si tinerilor din Romania.

CIF 35116149

Cont RO79BTRLRONCRT0308048701 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Ploiesti

Sediu social: Gageni, nr 127, Paulesti, Prahova

Reprezentant: Roxana Bazavan

Telefon: 0721534265

E-mail: edu.cultural@yahoo.com